Tiptop By Sharon

Curvy mode

 

De laatste trends in sieraden: wat je moet weten

Sieraden zijn al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van de mode en cultuur. In de loop der jaren zijn er verschillende trends en stijlen opgekomen en weer verdwenen. Als je van sieraden houdt, wil je natuurlijk wel weten wat de laatste trends zijn. In dit artikel lees je over de nieuwste sieraden trends die je niet mag missen.

Trend 1: Minimalisme

Een van de belangrijkste trends op dit moment is minimalisme. Simpele, strakke ontwerpen zijn populairder dan ooit. Dit geldt vooral voor sieraden van goud en zilver. Dunne kettingen met kleine hangertjes, subtiele oorbellen en fijne armbanden zijn de meest populaire sieraden in deze stijl. Dit maakt ze ook zeer geschikt om te combineren met andere sieraden en outfits.

Trend 2: Grote oorbellen

Naast minimalisme zijn ook grote oorbellen helemaal hot. Of het nu gaat om ronde hoops, druppelvormige oorbellen of statement oorbellen met edelstenen, alles mag en kan. Grote oorbellen zijn niet alleen trendy, ze kunnen ook een outfit helemaal afmaken. Het is wel belangrijk om te zorgen dat de rest van je sieraden simpel blijven, anders kan het geheel te druk ogen.

Tip: goedkope oorbellen ringen

Trend 3: Edelstenen

Edelstenen zijn al jaren populair, maar op dit moment zijn ze hotter dan ooit. Vooral gekleurde edelstenen in allerlei kleuren en maten zijn populair. Je ziet bijvoorbeeld veel oorbellen met edelstenen in een regenboog van kleuren, maar ook kettingen en armbanden met edelstenen zijn in trek. De edelstenen kunnen subtiel verwerkt worden in een sieraad, maar ook opvallend aanwezig zijn.

Trend 4: Statement kettingen

Statement kettingen zijn terug van weggeweest. Deze opvallende kettingen zijn perfect om een eenvoudige outfit op te leuken. Er zijn veel verschillende stijlen en ontwerpen beschikbaar, van grote metalen kettingen tot kleurrijke kralenkettingen. Als je een statement ketting draagt, is het wel belangrijk om de rest van je sieraden rustig te houden.

Tip: goedkope statement kettingen

Conclusie

Als je op zoek bent naar een nieuw sieraad, dan zijn er genoeg trends om uit te kiezen. Minimalisme, grote oorbellen, edelstenen en statement kettingen zijn de belangrijkste trends van dit moment. Het is natuurlijk belangrijk om een sieraad te kiezen dat bij je eigen stijl past, maar als je een trend wilt volgen, dan is dit een goede plek om te beginnen.